3ο Εκπαιδευτικό Πρόγραμμα Άλλη Όψη

0
676

Το 3ο Εκπαιδευτικό Πρόγραμμα Άλλη Όψη θα διεξαχθεί από 22 Ιουνίου ως και 1 Ιουλίου 2009 στο Αθλητικό Κέντρο Δήμου Κολινδρού. Υπάρχουν 30 θέσεις διαθέσιμες για Συμμετέχοντες και 15 για Υποστηρικτικό Προσωπικό. Και φέτος, στο πρόγραμμα θα συμμετάσχουν παλιοί και νέοι εκπαιδευτές με αναπηρία τόσο από την Ελλάδα όσο και από τη Σουηδία.

Το 3ο Εκπαιδευτικό Πρόγραμμα Άλλη Όψη απευθύνεται σε ανθρώπους με Τραυματισμό στο Νωτιαίο Μυελό και ανθρώπους με ακρωτηριασμό. Στο 3ο Εκπαδευτικό Πρόγραμμα Άλλη Όψη μπορούν να συμμετάσχουν άνθρωποι με τις παραπάνω αναφερόμενες αναπηρίες που χρησιμοποιούν χειροκίνητο αναπηρικό κάθισμα, ενώ για πρώτη φορα θα υπάρχουν ορισμένες θέσεις διαθέσιμες για εκείνους που μπορούν να βαδίσουν. Θα τηρηθεί σειρά προτεραιότητας – μην αργήσετε να δηλώσετε συμμετοχή.

Για τους Συμμετέχοντες, πρακτικές πληροφορίες και δηλώσεις συμμετοχής μπορείτε να βρείτε στο www.alli-opsi.gr ή τηλεφωνικά με τη Μαργαρίτα στο 6977768349.

Για το Υποστηρικτικό Προσωπικό, το Εκπαιδευτικό Πρόγραμμα θα ξεκινήσει 3 ημέρες νωρίτερα, στις 19 Ιουνίου 2009, με το καθιερωμένο εντατικό σεμινάριο. Όσοι ενδιαφέρονται να συμμετάσχουν ως Υποστηρικτικό Προσωπικό ή να ενημερωθούν μπορουν είτε να στέλνουν e-mail info@alli-opsi.gr είτε να επικοινωνούν τηλεφωνικά με την Αντωνία στο τηλέφωνο 6944151358.

Για άλλη μια φορά, η Άλλη Όψη θα βρίσκεται στη μεγαλύτερη ¨γιορτή¨ στο χώρο της αναπηρίας, την 3η Autonomia Expo, www.autonomiaexpo.org που θα διεξαχθεί στο Στάδιο Ειρήνης και Φιλίας από 15 ως και 17 Μαΐου 2009. Στην έκθεση που διοργανώνει το Αναπηρία Τώρα www.disabled.gr θα έχετε τη μοναδική ευκαιρία να γνωρίσετε από κοντά και να δοκιμάσετε χιλιάδες βοηθήματα και τεχνολογίες, όλα συγκεντρωμένα σε ένα χώρο, σε μια διοργάνωση που έχει αλλάξει ριζικά τα δεδομένα στην ενημέρωση των ανθρώπων με αναπηρία στην Ελλάδα.

Τώρα, μπορείτε να παρακολουθήσετε και τα 4 επεισόδια της εκπομπής «Έκτη Αίσθηση» της ΕΤ3, που αναφέρονται και γυρίστηκαν στο 2ο Εκπαιδευτικό Πρόγραμμα Άλλη Όψη, τα οποία έχουμε ανεβάσει στο YouTube.

Αν έχετε σύνδεση internet υψηλής ταχύτητας, μπορείτε να δείτε τα videos σε υψηλή ανάλυση με τον εξής τρόπο:

  • πατήστε το play στο κέντρο της οθόνης,
  • στη δεξιά κάτω γωνία του παραθύρου του YouTube – πατήστε πάνω στο βελάκι που δείχνει προς τα πάνω,
  • στη λίστα που εμφανίζεται επιλέξτε το “HQ”.

Για να ελένξετε αν έχετε ενεργοποιήσει σωστά τη λειτουργία, πατήστε πάλι το βελάκι που δείχνει προς τα πάνω, η ένδειξη “HQ” θα πρέπει να είναι χρωματισμένη.

Επαναλάβετε τα βήματα για κάθε επεισόδιο.

Τέλος, η Άλλη Όψη φιλοξενήθηκε στην πολύ ζεστή παρέα της εκπομπής ¨Εντός Εκτός¨ του ψηφιακού καναλιού της ΕΡΤ ΠΡΙΣΜΑ+ που προβάλεται καθημερινά στις 19.00 το απόγευμα. Η συγκεκριμένη εκπομπή προβλήθηκε τη Δευτέρα 16 Φεβρουαρίου 2009 και θα είναι σύντομα διαθέσιμη από το Alli Opsi Group στο Facebook. Αναπόσπαστο κομμάτι της παρέας του ¨Εντός Εκτός¨ είναι πλέον και ο πολύ δικός μας άνθρωπος, ο Θανάσης Γούσιας.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.