Ολοκληρώθηκε το Σεμινάριο Εκπαίδευσης των Εκπαιδευτών της Άλλης Όψης

0
6393
Σεμινάριο Εκπαιδευτών

Ολοκληρώθηκε με επιτυχία το Σεμινάριο Εκπαίδευσης των εκπαιδευτών της Άλλης Όψης που διεξήχθη στις 15, 16 και 17 Δεκεμβρίου στην Αθήνα. Το σεμινάριο περιελάμβανε 3 θεματικές ενότητες

  1. Προσέγγιση, Επικοινωνία & Εμπλοκή με εισηγήτρια την κυρία Χατζούδη Θεανώ Σύμβουλος Ψυχοθεραπεύτρια NDI
  2. Αυτονομία και δικαιωματική διάσταση της αναπηρίας με εισηγητή τον Ανάπηρο Ακτιβιστή κύριο Ρέλλα Αντώνη
  3. Εργονομία στο αναπηρικό αμαξίδιο, καθιστή θέση, τεχνικές χειρισμού και προσαρμογή αναπηρικού αμαξιδίου, μεθοδολογία εκμάθησης τεχνικών χειρισμού αναπηρικού αμαξιδίου με εισηγητή τον κύριο Ake Norsten. Ο Ake Norsten είναι Σουηδός καθηγητής αλλά και ιδρυτής του Rullstolsskola, το μοναδικό «Σχολείο Αναπηρικού Καθίσματος» παγκοσμίως.

Στόχος του σεμιναρίου ήταν η μεταφορά τεχνογνωσίας για την αναβάθμιση του γνωστικού, τεχνικού και επικοινωνιακού πλαισίου υποστήριξης των συμμετεχόντων των εκπαιδευτικών προγραμμάτων. Το σεμινάριο παρακολούθησαν 22 εκπαιδευτές και μέλη του σωματείου.

Το Εκπαιδευτικό Σεμινάριο για τους Εκπαιδευτές της «Άλλης Όψης» πραγματοποιήθηκε χάρη στην ευγενική δωρεά της Τράπεζας HSBC Ελλάδος, την οποία και ευχαριστούμε για την πολύτιμη υποστήριξη της!

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.