Η Άλλη Όψη στο συνέδριο της ΕΕΦΙΑΠ

  0
  1058

  Έχουμε την χαρά να σας προσκαλέσουμε στο 1ο Πανελλήνιο Συνέδριο του Τμήματος Κακώσεων Νωτιαίου Μυελού της Εταιρείας Φυσικής Ιατρικής και Αποκατάστασης (ΕΕΦΙΑΠ) στα πλαίσια του14ου Πανελλήνιου Συνεδρίου της Ελληνικής ΕΕΦΙΑΠ, με διεθνή συμμετοχή! Το συνέδριο θα πραγματοποιηθεί στην Αθήνα στο Ίδρυμα Ευγενίδου από 26 έως 29 Φεβρουαρίου 2016.

  Η «Άλλη Όψη» έχει την τιμή να συμμετέχει δυναμικά στο συνέδριο, να αναπτύξει ιδέες και εμπειρίες σε ένα πλέον καταξιωμένο επιστημονικό θεσμό με ευρεία και ενδιαφέρουσα θεματολογία και παρουσία διακεκριμένων Ελλήνων και ξένων επιστημόνων.

  Η παρουσίαση των δράσεων του σωματείου θα γίνει κατά την διάρκεια του 1ου Πανελλήνιου Συνεδρίου του Τμήματος Κακώσεων Νωτιαίου Μυελού της ΕΦΙΑΠ, την Δευτέρα 29 Φεβρουαρίου στις 14:20 – 15:00 στο Ασκληπειό Βούλας.

  Στην συνέχεια θα μιλήσει ο εκπαιδευτής της Άλλης Όψης και εργαζόμενος ως εκπαιδευτής σε κέντρο αποκατάστασης Γιώτης Χρυσοβέργης για το ρόλο του peer mentor στα κέντρα αποκατάστασης.

  Την ίδια ημέρα και στον ίδιο χώρο στο “Hands On” μέρος του συνεδρίου θα πραγματοποιήσουν workshop μέλη του Δ.Σ. του σωματείου, Μαργαρίτα Γεωργίου και Βίκυ Παντελή (φυσιοθεραπεύτριες), με θέμα: “Assessment and adjustment of active wheelchairs”.
  Η επίσημη γλώσσα στο διεθνές κομμάτι του συνεδρίου θα είναι η αγγλική.

  Το πρόγραμμα του συνεδρίου θα αναρτηθεί σύντομα στην επίσημη ιστοσελίδα της ΕΕΦΙΑΠ: http://www.eefiap.gr

  Θα χαρούμε πολύ να σας δούμε εκεί και να ανταλλάξουμε ιδέες με δημιουργική διάθεση!

  ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

  εισάγετε το σχόλιό σας!
  παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

  Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.