Εκπαιδευτικό Σεμινάριο για Εκπαιδευτές της “Άλλης Όψης”

0
4608
Σεμινάριο Εκπαιδευτών

Η Άλλη Όψη με εμπειρία 10 χρόνων στην διοργάνωση Εκπαιδευτικών Προγραμμάτων Ενεργητικής Αποκατάστασης διοργανώνει Εκπαιδευτικό Σεμινάριο για τους Εκπαιδευτές του σωματείου. Το σεμινάριο αυτό απευθύνεται στους εκπαιδευτές κάθε βαθμίδας οι οποίοι ειδικεύονται στην ομότιμη υποστήριξη ανθρώπων με βλάβη στο νωτιαίο μυελό.

Έπειτα από εσωτερικές αξιολογήσεις σε όλα τα επίπεδα και με γνώμονα τη συνεχή προσπάθεια για απόκτηση νέων γνώσεων και αναβάθμιση των παρεχόμενων υπηρεσιών, θεωρούμε σημαντικό οι εκπαιδευτές να εκπαιδεύονται σε τακτά χρονικά διαστήματα. Στόχος είναι η μεταφορά τεχνογνωσίας για την αναβάθμιση του γνωστικού, τεχνικού και επικοινωνιακού πλαισίου υποστήριξης των συμμετεχόντων των εκπαιδευτικών προγραμμάτων. Κατά τη διάρκεια του σεμιναρίου θα πραγματοποιηθούν εισηγήσεις, παρουσιάσεις, καθώς και εκπαιδευτικές και βιωματικές δραστηριότητες. Το σεμινάριο θα περιλαμβάνει τρεις θεματικές ενότητες όπως:

  1. τεχνικές χειρισμού και προσαρμογή αναπηρικού καθίσματος,
  2. προσέγγιση, επικοινωνία, εμπλοκή και
  3. αυτονομία και δικαιωματική διάσταση της αναπηρίας.

 

Το Εκπαιδευτικό Σεμινάριο για τους Εκπαιδευτές της «Άλλης Όψης» πραγματοποιείται χάρη στην ευγενική δωρεά της Τράπεζας HSBC Eλλάδος, την οποία και ευχαριστούμε για την πολύτιμη υποστήριξη της!

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.