Δυο λόγια για το 3ο Εκπαιδευτικό Πρόγραμμα

0
699

To 3ο εκπαιδευτικό πρόγραμμα «Άλλη Όψη» ολοκληρώθηκε και φέτος με μεγάλη επιτυχία στο Δημοτικό Αθλητικό Κέντρο Κολινδρού. Η διάθεση και η προσπάθεια των εκπαιδευόμενων, η άριστη δουλειά του υποστηρικτικού προσωπικού, το μεράκι των Ελλήνων και Σουηδών εκπαιδευτών σε συνδυασμό με τη δική μας μεγαλύτερη εμπειρία συνέβαλαν ώστε το 3ο Εκπαιδευτικό Πρόγραμμα Άλλη Όψη να είναι το πλέον επιτυχημένο.

Από όλες τις αξιολογήσεις που έγιναν, έχει προκύψει η ανάγκη για τη συνέχιση της ιδέας με πιο δυναμικό τρόπο. Ειδικά φέτος εκφράστηκε περισσότερο από ποτέ η επιθυμία για περισσότερα εκπαιδευτικά προγράμματα ανά έτος. Με την κατάλληλη υποστήριξη, πιστεύουμε ότι κάποιες από αυτές τις ιδέες θα πραγματοποιηθούν πριν το επόμενο μεγάλο εκπαιδευτικό πρόγραμμα.

Κάποιες στιγμές από το 3ο Εκπαιδευτικό Πρόγραμμα Άλλη Όψη μπορείτε να δείτε στις πολλές φωτογραφίες που συγκεντρώσαμε. Ο καλύτερος τρόπος που σκεφτήκαμε να τις μοιραστούμε μαζί σας είναι τα τρία on line άλμπουμ που μπορείτε να τα δείτε στις παρακάτω συνδέσεις:

3rd Alli Opsi Camp gallery on Picasa A 3rd Alli Opsi Camp gallery on Picasa B 3rd Alli Opsi Camp gallery on Picasa CΘα θέλαμε για μια ακόμα χρονιά να ευχαριστήσουμε τον Δήμο Κολινδρού για την υποστήριξη, τους διαχειριστές του ξενοδοχείου Πιερίδες για την κατανόηση σε λειτουργικά ζητήματα, καθώς επίσης και την εταιρία Ariti που για μια ακόμα χρονιά μας υποστήριξε οικονομικά. Ένα μεγάλο ευχαριστώ σε όλους όσους πιστεύουν στην ιδέα, που βοηθούν και υποστηρίζουν την ομαλή διεξαγωγή του εκπαιδευτικού προγράμματος.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.